+31(0)527748581 +31 (0) 657075737 [email protected] Keteldiep 15   8321MH  Urk

Over ons

Wij, Finkum Europa, zijn enthousiast om onze opgebouwde kennis en ervaring van 15 jaar met onze waardevolle klanten te delen. Sinds onze oprichting beschikken we over een team van experts in groenten en fruit.

Met onze ervaren boeren en de expertise van ons team zorgen we ervoor dat de gewassen op Europese standaard worden verpakt. Waarna deze op de markt worden gepresenteerd onder het merk Finkum.

Wij hebben ons assortiment van producten breed gehouden en de variatie daarvan uitgebreid. Elk seizoen heeft zijn eigen fruitsoorten. Enkele voorbeelden van onze producten en de streken zijn: Vijgen uit Bursa, kweepeer uit Bursa en Denizli, druiven uit Denizli en Manisa en granaatappels uit Mersin, Antalya en Denizli.

Dankzij onze kwalitatieve productie zijn wij trots op onze verschillende documenten die ons bezit zijn, zoals de ISO 220000 en GLOBAL G.A.P.

Onze belangrijkste principes in de bedrijfswereld zijn kwaliteit, service, het tijdig leveren van producten en een geschikte prijs. Met de principes waarmee wij werken zijn wij, Finkum Europa, dankbaar voor uw aandacht en steun en zetten wij ons volledig in om u vandaag en in de toekomst gezonde en veilige producten te leveren.

Certificaten: Onze faciliteiten houden zich volledig aan de protocollen die worden gesteld door de onderstaande instellingen. Onze verpakkingen bevatten de codenummers die daarbij deel van zijn en op onze website, www.finkumeuropa.com bieden wij u de mogelijkheid om hierover vragen te stellen.